Dünya'da ve Türkiye'de Ekonomi
09-01-2015

09.01.2015 TARİHİNDE  AVUKAT EVİMİZDE DENİZBANK AKDENİZ ÖZEL BANKACILIK MÜDÜRÜ HARUN ERBEY TARAFINDAN DÜNYA'DA VE TÜRKİYE'DE EKONOMİK GELİŞMELER KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, ISPARTA DENİZBANK ŞUBE MÜDÜRÜ MESUT SARAÇ, ISPARTA DENİZBANK AFİLLİ BANKACILIK YÖNETMENİ FİRUZE KARAHAN, ISPARTA C.SAVCISI EROL TASLAK, BARO MENSUBU MESLEKTAŞLARIMIZ VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ARZ OLUNUR.

14-12-2017 - 15:18:24

ADLİYE KATİPLERİNDEN HASAN BAŞER AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

09-12-2017 - 11:03:06

MESLEKTAŞIMIZ AV.FİLİZ ARSEVEN YILDIZAN'IN CAN BARTU VE NAZ ADINI VERDİKLERİ İKİZ BEBEKLERİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEKLERİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.