Dünya'da ve Türkiye'de Ekonomi
09-01-2015

09.01.2015 TARİHİNDE  AVUKAT EVİMİZDE DENİZBANK AKDENİZ ÖZEL BANKACILIK MÜDÜRÜ HARUN ERBEY TARAFINDAN DÜNYA'DA VE TÜRKİYE'DE EKONOMİK GELİŞMELER KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, ISPARTA DENİZBANK ŞUBE MÜDÜRÜ MESUT SARAÇ, ISPARTA DENİZBANK AFİLLİ BANKACILIK YÖNETMENİ FİRUZE KARAHAN, ISPARTA C.SAVCISI EROL TASLAK, BARO MENSUBU MESLEKTAŞLARIMIZ VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ARZ OLUNUR.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN