Dünya'da ve Türkiye'de Ekonomi
09-01-2015

09.01.2015 TARİHİNDE  AVUKAT EVİMİZDE DENİZBANK AKDENİZ ÖZEL BANKACILIK MÜDÜRÜ HARUN ERBEY TARAFINDAN DÜNYA'DA VE TÜRKİYE'DE EKONOMİK GELİŞMELER KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, ISPARTA DENİZBANK ŞUBE MÜDÜRÜ MESUT SARAÇ, ISPARTA DENİZBANK AFİLLİ BANKACILIK YÖNETMENİ FİRUZE KARAHAN, ISPARTA C.SAVCISI EROL TASLAK, BARO MENSUBU MESLEKTAŞLARIMIZ VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ARZ OLUNUR.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.