Dünya'da ve Türkiye'de Ekonomi
09-01-2015

09.01.2015 TARİHİNDE  AVUKAT EVİMİZDE DENİZBANK AKDENİZ ÖZEL BANKACILIK MÜDÜRÜ HARUN ERBEY TARAFINDAN DÜNYA'DA VE TÜRKİYE'DE EKONOMİK GELİŞMELER KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, ISPARTA DENİZBANK ŞUBE MÜDÜRÜ MESUT SARAÇ, ISPARTA DENİZBANK AFİLLİ BANKACILIK YÖNETMENİ FİRUZE KARAHAN, ISPARTA C.SAVCISI EROL TASLAK, BARO MENSUBU MESLEKTAŞLARIMIZ VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ARZ OLUNUR.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI