Duyuru
03-02-2015
2038

Isparta Baro Başkanlığına tahsis edilmek üzere Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı tarafından Isparta ili İstanbul Yolu üzerinde bulunan İstiklal mahallesi 1229 ada 11 parsel de kayıtlı zemin-1-2-3-4 bağımsız bölümden oluşan binanın zemin katının eklentisi olan Bodrum Katı satın alınmış ve akabinde de Isparta Baro Başkanlığına tahsis edilmiştir.

Söz konusu binanın Zemin Katı (Dükkan) ve bu zemin katın eklentisi durumunda ki Bodrum kat Türkiye Barolar Birliği tarafından ilgili binanın tamamı Türkiye Barolar Birliğinin isteği doğrultusun da tadilat ettirilecek ve karşılığın da kiraya verilecektir.

İlgilenen firma ve şahısların konuya ilişkin olarak Türkiye Barolar Birliği “Oğuzlar Mahallesi Barış Manço Caddesi Av. Özdemir Sokak No:8 06520 Balgat – ANKARA , +90 312 292 59 00 (Pbx) – Fax : +90 312 286 31 00 : barobirlik@barobirlik.org.tr ” adresine şahsen veya da telefon aracılığı ile müracaat ederek konuya ilişkin bilgi alması ve ilgili taşınmazın tadilatı karşılığında kaç yıl ilgili taşınmazı kiralamak istediklerini bildirmelerini Saygılarımızla Türkiye Barolar Birliği ve Baromuz adına ilan ederiz.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI