Duyuru
03-02-2015

Isparta Baro Başkanlığına tahsis edilmek üzere Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı tarafından Isparta ili İstanbul Yolu üzerinde bulunan İstiklal mahallesi 1229 ada 11 parsel de kayıtlı zemin-1-2-3-4 bağımsız bölümden oluşan binanın zemin katının eklentisi olan Bodrum Katı satın alınmış ve akabinde de Isparta Baro Başkanlığına tahsis edilmiştir.

Söz konusu binanın Zemin Katı (Dükkan) ve bu zemin katın eklentisi durumunda ki Bodrum kat Türkiye Barolar Birliği tarafından ilgili binanın tamamı Türkiye Barolar Birliğinin isteği doğrultusun da tadilat ettirilecek ve karşılığın da kiraya verilecektir.

İlgilenen firma ve şahısların konuya ilişkin olarak Türkiye Barolar Birliği “Oğuzlar Mahallesi Barış Manço Caddesi Av. Özdemir Sokak No:8 06520 Balgat – ANKARA , +90 312 292 59 00 (Pbx) – Fax : +90 312 286 31 00 : barobirlik@barobirlik.org.tr ” adresine şahsen veya da telefon aracılığı ile müracaat ederek konuya ilişkin bilgi alması ve ilgili taşınmazın tadilatı karşılığında kaç yıl ilgili taşınmazı kiralamak istediklerini bildirmelerini Saygılarımızla Türkiye Barolar Birliği ve Baromuz adına ilan ederiz.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN