E-Tahsilat Sistemi
18-03-2015

E-Tahsilat Sistemi

Müvekkillerinizden ya da dosyalarınızın taraflarından tahsilatlarınızı Kredi Kartı ile ister tek çekim, ister taksitle yapabilirsiniz. TURK Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri alt yapısı kullanarak 6 kredi kartı markası ile (World, Bonus, Axess, Paraf, Maximum, CardFinans) tek seferde, yada taksitli ödemeler kabul edebilirsiniz.

Tahsil edilen tutarlar, sizin belirleyeceğiniz kriterlere göre BaroKart hesabınıza anında transfer edilecektir. BaroKart hesabınıza aktarılan bu tutar ile UYAP üzerinde ödeme yapabilir, size sağlanan Akaryakıt, tekstil ve sürekli artan üye işyeri anlaşmaları ile indirimli alış-verişler yapabilir ya da talep edeceğiniz tutar için talimat vererek, dilediğiniz banka hesabınıza transfer yaptırabilirsiniz.

Elektronik Tahsilat Sistemi ile web siteniz üzerinden, isterseniz sizin kurumsal renklerinize göre hazırlanacak sayfa ile tahsilat yapabilirsiniz. IOS ve Android işletim sistemli akıllı cep telefonunuz ile her an her yerden (Haciz mahallinde, müvekkil işyerinde, Adliyede vs.) kredi kartı ile tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Çoklu dil seçeneği ile yurt dışında bulunan kişilerden kendi dilleri ile ödeme yapabilmelerini sağlayabileceksiniz.

www.barokart.com.tr üzerinden giriş yaparak "e-tahsilat" kısmından bu hizmeti kolayca aktifleştirebilirsiniz.
(Resimli anlatım için tıklayınız)

detaylı bilgi için http://www.barobirlik.org.tr/Detay37213.tbb

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI