E-Tahsilat Sistemi
18-03-2015

E-Tahsilat Sistemi

Müvekkillerinizden ya da dosyalarınızın taraflarından tahsilatlarınızı Kredi Kartı ile ister tek çekim, ister taksitle yapabilirsiniz. TURK Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri alt yapısı kullanarak 6 kredi kartı markası ile (World, Bonus, Axess, Paraf, Maximum, CardFinans) tek seferde, yada taksitli ödemeler kabul edebilirsiniz.

Tahsil edilen tutarlar, sizin belirleyeceğiniz kriterlere göre BaroKart hesabınıza anında transfer edilecektir. BaroKart hesabınıza aktarılan bu tutar ile UYAP üzerinde ödeme yapabilir, size sağlanan Akaryakıt, tekstil ve sürekli artan üye işyeri anlaşmaları ile indirimli alış-verişler yapabilir ya da talep edeceğiniz tutar için talimat vererek, dilediğiniz banka hesabınıza transfer yaptırabilirsiniz.

Elektronik Tahsilat Sistemi ile web siteniz üzerinden, isterseniz sizin kurumsal renklerinize göre hazırlanacak sayfa ile tahsilat yapabilirsiniz. IOS ve Android işletim sistemli akıllı cep telefonunuz ile her an her yerden (Haciz mahallinde, müvekkil işyerinde, Adliyede vs.) kredi kartı ile tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Çoklu dil seçeneği ile yurt dışında bulunan kişilerden kendi dilleri ile ödeme yapabilmelerini sağlayabileceksiniz.

www.barokart.com.tr üzerinden giriş yaparak "e-tahsilat" kısmından bu hizmeti kolayca aktifleştirebilirsiniz.
(Resimli anlatım için tıklayınız)

detaylı bilgi için http://www.barobirlik.org.tr/Detay37213.tbb

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN