Ege Üniversitesi’nde Çıkan Kavgada Fırat Çakıroğlu’nun Yaşamını Yitirmesi İle İlgili Basın Duyurusu
23-02-2015

“Ege Üniversitesi’nde Çıkan Kavgada

Fırat Çakıroğlu’nun Yaşamını Yitirmesi İlgili Basın Duyurusu”

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde iki grubun kavgasında öğrencilerden üçü ağır yaralanırken, Fırat Çakıroğlu yaşamını yitirdi.

Düşüncesi, siyasi görüşü, dini, ırkı, milliyeti, mezhebi ne olursa olsun bir kişinin farklılıkları sebebiyle canına, fiziksel varlığına bir saldırıda bulunulmasını, şiddete uğramasını, öldürülmesini sebebi her ne olursa olsun kabul etmiyoruz.

Geçmişte üniversitelerde yaratılan sağ-sol kavgasının kimler tarafından kışkırtıldığını, kimlerin bundan fayda sağladığını unutmadık. Ülkemiz geçmişten günümüze çok acılar çekti. .

Hemen her üniversitede her yerde olduğunu bildiğimiz polisin, özel güvenlik elemanlarının böyle bir kavga ortamı oluşmadan müdahale etmemesi, engel olmaması, gerekli güvenlik önlemlerini almaması da bu kavga ortamına ve ölümlere ortam yaratmaktadır. Devlet herkesin canını, varlığını korumak için gerekli güvenlik tedbirlerini almak zorundadır. Bu kavga ortamı ile amaçlanan kargaşa ortamına çanak tutmak ise bu ise, yaratılacak bu ortamın kazananının olmayacağını hatırlatmak isteriz.

Kimsenin daha fazla canının yanmaması için, tahriklere kapılmamak ve sağduyulu davranmak zorundayız.

Kimden ve nerden gelirse gelsin şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz. Fırat Çakıroğlu’nun öldürülmesini kınıyor, Fırat Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet diliyoruz. 23/02/2015

Av. Gökmen Hakkı GÖKMENOĞLU

ISPARTA BAROSU BAŞKANI

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN