ELAZIĞ DEPREMİ İÇİN SİZ DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZDAN TOPLANAN YARDIMLAR DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRILMAK ÜZERE ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TESLİM EDİLMİŞTİR.
29-01-2020

Elazığ ili Sivrice ilçesi merkez üstlü deprem nedeni ile mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza gönderilmesi amacı ile Baro Üyesi Meslektaşlarımızdan toplanan ayni yardımlar ve  toplam 9.210,00 TL. nakdi yardımlar depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde  gıda, giyim ve temizlik ürünleri alınarak; Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz ve Stj.Av.Emine Özkan ile   Isparta Belediyesi yetkililerine gururla  teslim edilmiştir. Yardım çalışmalarımızda bizleri gerek maddi gerekse de manevi olarak destekleyen tüm meslektaşlarımıza ve yardımlarımızın depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılması hususunda yardımlarını esirgemeyerek destekte bulunan Isparta Belediyesi Başkanlığı’na şükranlarımızı sunarız.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU