ERZURUM KONGRESİNİN 99.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
23-07-2018

ERZURUM KONGRESİNİN 99.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Erzurum Kongresi, Türkiye Cumhuriyeti’ne uzanan yolun kilometre taşlarından biri olmuş, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağlamıştır.

“Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür, parçalanamaz” kararına imza atılan Erzurum Kongresi,manda ve himayeyi kesinlikle reddeden milli irade doğrultusunda, topyekun bir mücadele ateşini başlatmış ve Kurtuluş Savaşı ile nihai hedefini ortaya koymuştur.

Erzurum Kongresi’nin 99. yıl dönümü ile başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle yad ediyor, Ruhları ŞAD OLSUN diyerek saygılar sunarız.

Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ