EŞİ TARAFINDAN ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE 46 BIÇAK DARBESİYLE KATLEDİLEN TUBA ERKOL DAVASININ İLK DURUŞMASINA BARO BAŞKANLIĞIMIZCA KATILIM SAĞLANDI.
19-11-2019

EŞİ TARAFINDAN ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE 46 BIÇAK DARBESİYLE KATLEDİLEN TUBA ERKOL  DAVASININ İLK DURUŞMASINA BARO BAŞKANLIĞIMIZCA KATILIM SAĞLANDI.

Eşi tarafından çocuklarının gözü önünde 46 bıçak darbesiyle katledilen Tuba Erkol  Davasının ilk duruşması Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Duruşmaya Baromuzdan Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyemiz Av.Aysel Artan katıldı. Çok sayıda avukatın katıldığı dava 11 Şubat 2020 tarihine ertelendi.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU