Geleneksel Pikniğimiz ve S.Demirel Demokrasi Müze Gezisi Meslektaşlarımızın Katılımı ile Gerçekleştirildi.
11-05-2015

10.05.2015 Tarihinde Geleneksel Pikniğimiz ve S.Demirel Demokrasi Müzesi Gezimiz meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. 25 yıl ve üzeri meslektaşlarımıza plaketleri takdim edilmiş olup, katılan bütün meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU