GOOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA
21-04-2015

OOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA

21.04.2015 34

Google Chrome yaptığı son güncellemeden sonra Java uygulamalarına kısmen yasak getirmiştir. Dolayısı ile Chrome tarayıcısına güncelleme alan kullanıcılar, E-İmzayı çalıştıramamaktadır.

E-İmza ile Google Chrome un son versiyonundan giriş yapacak olan kullanıcıların aşağıdaki işlemleri takip etmesi gerekir.

1- Google Chrome tarayıcınızın url bölümüne bu linki yapıştırın; chrome://flags/#enable-npapi

2- Daha sonra "Etkinleştir" e tıklanır.

3- Bu işlemden sonra sol alt bölümde çıkan "Şimdi Yeniden Başlat" butonuna tıklayınız ve tarayıcınızı yeniden başlatınız.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ