GOOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA
21-04-2015

OOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA

21.04.2015 34

Google Chrome yaptığı son güncellemeden sonra Java uygulamalarına kısmen yasak getirmiştir. Dolayısı ile Chrome tarayıcısına güncelleme alan kullanıcılar, E-İmzayı çalıştıramamaktadır.

E-İmza ile Google Chrome un son versiyonundan giriş yapacak olan kullanıcıların aşağıdaki işlemleri takip etmesi gerekir.

1- Google Chrome tarayıcınızın url bölümüne bu linki yapıştırın; chrome://flags/#enable-npapi

2- Daha sonra "Etkinleştir" e tıklanır.

3- Bu işlemden sonra sol alt bölümde çıkan "Şimdi Yeniden Başlat" butonuna tıklayınız ve tarayıcınızı yeniden başlatınız.

16-02-2018 - 18:33:12

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜNDENİZ KALAĞAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

16-02-2018 - 18:31:49

MESLEKTAŞIMIZ AV.TAHİR ALAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ
29 EKİM VİDEOMUZ