GOOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA
21-04-2015

OOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA

21.04.2015 34

Google Chrome yaptığı son güncellemeden sonra Java uygulamalarına kısmen yasak getirmiştir. Dolayısı ile Chrome tarayıcısına güncelleme alan kullanıcılar, E-İmzayı çalıştıramamaktadır.

E-İmza ile Google Chrome un son versiyonundan giriş yapacak olan kullanıcıların aşağıdaki işlemleri takip etmesi gerekir.

1- Google Chrome tarayıcınızın url bölümüne bu linki yapıştırın; chrome://flags/#enable-npapi

2- Daha sonra "Etkinleştir" e tıklanır.

3- Bu işlemden sonra sol alt bölümde çıkan "Şimdi Yeniden Başlat" butonuna tıklayınız ve tarayıcınızı yeniden başlatınız.

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ