HALKIMIZA VE KAMUOYUNA DUYURULUR GÖREVDEYİZ!
22-06-2018

HALKIMIZA VE KAMUOYUNA DUYURULUR GÖREVDEYİZ!

Seçim demokrasisine, seçim ve sandık güvenliğinin sağlanmasına, seçim iş ve işlemlerinin doğru yapılmasına, halkımızın iradesinin sandıklara ve sonuçlara doğru yansımasına hukuksal katkıda bulunmak amacıyla, Baro Yönetim Kurulumuzun aldığı karar uyarınca 24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde 100 Avukatla halkımızın yanındayız. Konuya ilişkin olarak tüm Siyasi Partilerimize de öncesinde bildirdiğimiz üzere;
BARO BAŞKANLIĞIMIZIN 0505 203 7822 NOLU TELEFONUNA ULAŞMANIZ HALİNDE HUKUKSAL KATKIDA BULUNULACAKTIR.
24 Haziran 2018 seçimlerinin şimdiden,tüm halkımıza ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler saygılar sunarız.

ISPARTA BAROSU BAŞKANLIĞI

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI