HALKIMIZA VE KAMUOYUNA DUYURULUR GÖREVDEYİZ!
22-06-2018

HALKIMIZA VE KAMUOYUNA DUYURULUR GÖREVDEYİZ!

Seçim demokrasisine, seçim ve sandık güvenliğinin sağlanmasına, seçim iş ve işlemlerinin doğru yapılmasına, halkımızın iradesinin sandıklara ve sonuçlara doğru yansımasına hukuksal katkıda bulunmak amacıyla, Baro Yönetim Kurulumuzun aldığı karar uyarınca 24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde 100 Avukatla halkımızın yanındayız. Konuya ilişkin olarak tüm Siyasi Partilerimize de öncesinde bildirdiğimiz üzere;
BARO BAŞKANLIĞIMIZIN 0505 203 7822 NOLU TELEFONUNA ULAŞMANIZ HALİNDE HUKUKSAL KATKIDA BULUNULACAKTIR.
24 Haziran 2018 seçimlerinin şimdiden,tüm halkımıza ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler saygılar sunarız.

ISPARTA BAROSU BAŞKANLIĞI

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.