HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN VERİLECEK KONKORDATO EĞİTİMİ
31-10-2018

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN VERİLECEK KONKORDATO EĞİTİMİ 24 SAAT (3 GÜN), BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMİ 24 SAAT (ÜÇ GÜN) OLARAK DÜZENLENECEKTİR. SÖZ KONUSU SÜRELER CUMA, CUMARTESİ VE PAZAR ŞEKLİNDE GERÇEKLEŞECEKTİR. BAŞKA BİR  İFADEYLE, İKİ AYRI HAFTA SONUNDA İKİ AYRI EĞİTİM VERİLECEKTİR. TARİHLER BARO BAŞKANLIĞI İLE MUTABIK KALINARAK BELİRLENECEKTİR. EĞİTİM ÜCRETİ: SADECE KONKORDATO EĞİTİMİ: 1.400,00 TL, SADECE BİLİRKİŞİ EĞİTİMİ: 1.100,00 TL HER İKİ EĞİTİME DE İŞTİRAK EDENLER İÇİN HER İKİ EĞİTİMİN TOPLAM ÜCRETİ: 2.100,00 TL 'DİR.

KONKORDATO HOCASI
YRD.DOÇ.DR. BARIŞ KÜÇÜK

BİLİRKİŞİLİK HOCALARI
PROF.DR.HABİB YILDIZ
DOÇ.DR. ÖMER BAĞCI

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI