HAYIRLI OLSUN
20-03-2018

Yargıç Savcı ve Meslektaşlarımıza hayırlı olsun.

20.03.2018 tarih ve 426 sayılı adli ve 427 sayılı İdari Yargı Hakim Ve Savcı Kararnamesi neticesinde ilimize Duygu Demir Adana Hâkimi iken Isparta Hâkimliği’ne İlker Çelik Tekirdağ C.Savcısı İken Isparta C.Savcılığı’na, Emine Tür Edirne Hâkimi İken Isparta Hâkimliği’ne, Abdullah Demir Danıştay Tetkik Hakimi İken Isparta İdare Mahkemesi Hakimliği’ne, Nimet Ayasılı Senirkent (Isparta) Cumhuriyet Savcılığına, Yunus Basat Isparta Hâkimliğine, Ebubekir Başaran Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Şilan Ekmen Kaya Keçiborlu (Isparta) Hâkimliğine
Arzu Erkan Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Fatma Gökçen Kılıç Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Barış Orun Isparta Hâkimliğine
Melik Şengül Isparta Hâkimliğine
Civan Behiç Turhan Isparta Hâkimliğine atanmıştır.

Yeni görevlerinde başarılar diler hayırlı olsun deriz.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ