HAYIRLI OLSUN
20-03-2018

Yargıç Savcı ve Meslektaşlarımıza hayırlı olsun.

20.03.2018 tarih ve 426 sayılı adli ve 427 sayılı İdari Yargı Hakim Ve Savcı Kararnamesi neticesinde ilimize Duygu Demir Adana Hâkimi iken Isparta Hâkimliği’ne İlker Çelik Tekirdağ C.Savcısı İken Isparta C.Savcılığı’na, Emine Tür Edirne Hâkimi İken Isparta Hâkimliği’ne, Abdullah Demir Danıştay Tetkik Hakimi İken Isparta İdare Mahkemesi Hakimliği’ne, Nimet Ayasılı Senirkent (Isparta) Cumhuriyet Savcılığına, Yunus Basat Isparta Hâkimliğine, Ebubekir Başaran Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Şilan Ekmen Kaya Keçiborlu (Isparta) Hâkimliğine
Arzu Erkan Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Fatma Gökçen Kılıç Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Barış Orun Isparta Hâkimliğine
Melik Şengül Isparta Hâkimliğine
Civan Behiç Turhan Isparta Hâkimliğine atanmıştır.

Yeni görevlerinde başarılar diler hayırlı olsun deriz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI