HAYIRLI OLSUN
20-03-2018

Yargıç Savcı ve Meslektaşlarımıza hayırlı olsun.

20.03.2018 tarih ve 426 sayılı adli ve 427 sayılı İdari Yargı Hakim Ve Savcı Kararnamesi neticesinde ilimize Duygu Demir Adana Hâkimi iken Isparta Hâkimliği’ne İlker Çelik Tekirdağ C.Savcısı İken Isparta C.Savcılığı’na, Emine Tür Edirne Hâkimi İken Isparta Hâkimliği’ne, Abdullah Demir Danıştay Tetkik Hakimi İken Isparta İdare Mahkemesi Hakimliği’ne, Nimet Ayasılı Senirkent (Isparta) Cumhuriyet Savcılığına, Yunus Basat Isparta Hâkimliğine, Ebubekir Başaran Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Şilan Ekmen Kaya Keçiborlu (Isparta) Hâkimliğine
Arzu Erkan Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Fatma Gökçen Kılıç Isparta Cumhuriyet Savcılığına
Barış Orun Isparta Hâkimliğine
Melik Şengül Isparta Hâkimliğine
Civan Behiç Turhan Isparta Hâkimliğine atanmıştır.

Yeni görevlerinde başarılar diler hayırlı olsun deriz.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ