HAYIRLI OLSUN.
14-05-2018

Meslektaşlarımız Av.Nevzat Tülemen’in Hukuk Bürosu Açılış Törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz,       Av. Salih Kacagöz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Fatih Semiz ve Baromuz Mensubu Meslektaşlarımız, Av.Lütfi Kürkçü, Av. Mehmet Ali Ertuğrul,           Av. Belgin Top, Av.Yadigar Güzel, Av. Hüseyin Küçükkoyuncu, Av. Döne Özlem Zengin katıldı, hayırlı uğurlu olsun.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.