Hayvan Hakları Konfederasyonu Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır.
06-03-2015

06.03.2015 Tarihinde Isparta Belediyesi Konferans Salonunda Düzenlenen Hayvan Hakları Konfederasyonu Kurucular Kurulu Tarafından Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır. Meslektaşımıza Katkılarından Dolayı Şükranlarımızı Sunarız.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI