Hayvan Hakları Konfederasyonu Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır.
06-03-2015

06.03.2015 Tarihinde Isparta Belediyesi Konferans Salonunda Düzenlenen Hayvan Hakları Konfederasyonu Kurucular Kurulu Tarafından Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır. Meslektaşımıza Katkılarından Dolayı Şükranlarımızı Sunarız.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.