Hayvan Hakları Konfederasyonu Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır.
06-03-2015

06.03.2015 Tarihinde Isparta Belediyesi Konferans Salonunda Düzenlenen Hayvan Hakları Konfederasyonu Kurucular Kurulu Tarafından Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır. Meslektaşımıza Katkılarından Dolayı Şükranlarımızı Sunarız.

15-01-2020 - 10:19:03

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AYSU ALKAÇ VE AV.ŞEREF ALKAÇ'IN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

06-01-2020 - 13:27:47

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.ALİ İHSAN KUNDAKÇI'NIN DEĞERLİ EŞİ, REYHAN KUNDAKÇI HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU