Hayvan Hakları Konfederasyonu Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır.
06-03-2015

06.03.2015 Tarihinde Isparta Belediyesi Konferans Salonunda Düzenlenen Hayvan Hakları Konfederasyonu Kurucular Kurulu Tarafından Hayvan Hakları Sorunlar ve Çözümleri Konulu Sunum ve Söyleşiye Meslektaşımız Av.M.Ecevit Eryılmaz Katılmıştır. Meslektaşımıza Katkılarından Dolayı Şükranlarımızı Sunarız.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ