Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.
04-02-2018

RUHU ŞAD OLSUN

Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.

Cenazesini Kendisi ile aynı ismi taşıyan Dedesi Ali Yılmaz kıldırdı.Şehidimizin Dedesi Benim ismimi taşıyan torunum şehit oldu,

"NE MUTLU İSMİM ŞEHİT OLDU"
dedi,gözyaşları sel oldu...BİZ BÜYÜK BİR MİLLETİZ.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk Milletine tekrar başsağlığı ve sabır dileriz.

RUHUN ŞAD OLSUN ALİ YILMAZ.

Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

14-05-2018 - 09:40:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.BİRSEN UYAN VE AV.SEFA UYAN’IN OĞLU STJ. HAKİM CANBERK UYAN & AV.ECEM ERDEM UYAN EVLENMİŞLERDİR. KENDİLERİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV. RABİA YUMAK'A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

04-05-2018 - 16:08:37

MESLEKTAŞIMIZ AV.EBRU ARAY AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ