Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.
04-02-2018

RUHU ŞAD OLSUN

Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.

Cenazesini Kendisi ile aynı ismi taşıyan Dedesi Ali Yılmaz kıldırdı.Şehidimizin Dedesi Benim ismimi taşıyan torunum şehit oldu,

"NE MUTLU İSMİM ŞEHİT OLDU"
dedi,gözyaşları sel oldu...BİZ BÜYÜK BİR MİLLETİZ.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk Milletine tekrar başsağlığı ve sabır dileriz.

RUHUN ŞAD OLSUN ALİ YILMAZ.

Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

BASINDA BAROMUZ