Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.
04-02-2018

RUHU ŞAD OLSUN

Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.

Cenazesini Kendisi ile aynı ismi taşıyan Dedesi Ali Yılmaz kıldırdı.Şehidimizin Dedesi Benim ismimi taşıyan torunum şehit oldu,

"NE MUTLU İSMİM ŞEHİT OLDU"
dedi,gözyaşları sel oldu...BİZ BÜYÜK BİR MİLLETİZ.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk Milletine tekrar başsağlığı ve sabır dileriz.

RUHUN ŞAD OLSUN ALİ YILMAZ.

Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

16-02-2018 - 18:33:12

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜNDENİZ KALAĞAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

16-02-2018 - 18:31:49

MESLEKTAŞIMIZ AV.TAHİR ALAN'IN BABASI AMELİYAT OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ
29 EKİM VİDEOMUZ