Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.
04-02-2018

RUHU ŞAD OLSUN

Hemşehrimiz Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz katıldı.

Cenazesini Kendisi ile aynı ismi taşıyan Dedesi Ali Yılmaz kıldırdı.Şehidimizin Dedesi Benim ismimi taşıyan torunum şehit oldu,

"NE MUTLU İSMİM ŞEHİT OLDU"
dedi,gözyaşları sel oldu...BİZ BÜYÜK BİR MİLLETİZ.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk Milletine tekrar başsağlığı ve sabır dileriz.

RUHUN ŞAD OLSUN ALİ YILMAZ.

Av Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

Isparta Baro Başkanı

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN