Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve Av.Tahir Alan katıldı.
13-03-2018

Ağrı’nın Doğubayazıt kırsalında güvenlik güçleriyle  teröristler arasında çıkan çatışma da ​şehit düşen Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve meslektaşımız Av.Tahir Alan katıldı.

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve milletimize Baş sağlığı dileriz.

Ruhu Şad Olsun.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ