Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve Av.Tahir Alan katıldı.
13-03-2018

Ağrı’nın Doğubayazıt kırsalında güvenlik güçleriyle  teröristler arasında çıkan çatışma da ​şehit düşen Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve meslektaşımız Av.Tahir Alan katıldı.

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve milletimize Baş sağlığı dileriz.

Ruhu Şad Olsun.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI