Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve Av.Tahir Alan katıldı.
13-03-2018

Ağrı’nın Doğubayazıt kırsalında güvenlik güçleriyle  teröristler arasında çıkan çatışma da ​şehit düşen Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve meslektaşımız Av.Tahir Alan katıldı.

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve milletimize Baş sağlığı dileriz.

Ruhu Şad Olsun.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

11-06-2018 - 11:15:04

MESLEKTAŞIMIZ AV. ATALAY ATAY'IN ABİSİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

30-05-2018 - 15:09:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.SEFER DEMİREKİN' NİN  AYLA ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ