Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz,Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve Av.Tahir Alan katıldı.
13-03-2018

Ağrı’nın Doğubayazıt kırsalında güvenlik güçleriyle  teröristler arasında çıkan çatışma da ​şehit düşen Hemşehrimiz Uzman Çavuş Göksel Koç’un cenaze törenine Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Genel Sekreterimiz Av.Salih Kocagöz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz ve meslektaşımız Av.Tahir Alan katıldı.

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve milletimize Baş sağlığı dileriz.

Ruhu Şad Olsun.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ