Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize, Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.
26-02-2015

Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize ,Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI