Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize, Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.
26-02-2015

Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize ,Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI