Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize, Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.
26-02-2015

Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize ,Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ