HSYK 1.Dairesi Üyesi Mehmet Durgun, HSYK 2. Dairesi Üyesi Muharrem Özkaya ve HSYK3. Dairesi Üyesi Turgay Ateş'e Ziyaret
28-04-2015

28.04.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Aksaray Baro Başkanı Av.Levent Bozkurt, Erzurum Baro Başkanı Av.Talat Göğebakan ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz HSYK 1.Dairesi Üyesi Mehmet Durgun'u, HSYK 2. Dairesi Üyesi Muharrem Özkaya'yı ve HSYK 3. Dairesi Üyesi Turgay Ateş'i makamlarında ziyaret etmişlerdir.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ