HSYK 1.Dairesi Üyesi Mehmet Durgun, HSYK 2. Dairesi Üyesi Muharrem Özkaya ve HSYK3. Dairesi Üyesi Turgay Ateş'e Ziyaret
28-04-2015

28.04.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Aksaray Baro Başkanı Av.Levent Bozkurt, Erzurum Baro Başkanı Av.Talat Göğebakan ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz HSYK 1.Dairesi Üyesi Mehmet Durgun'u, HSYK 2. Dairesi Üyesi Muharrem Özkaya'yı ve HSYK 3. Dairesi Üyesi Turgay Ateş'i makamlarında ziyaret etmişlerdir.

11-02-2020 - 09:41:28

MESLEKTAŞIMIZ AV.EYÜP ERSOY'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

05-02-2020 - 11:10:04

MESLEKTAŞIMIZ AV.BUSENUR TEKELİ'NİN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU