HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA SEMİNERLERİMİZİN DÖRDÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
10-05-2018

10.05.2018 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA ISPARTA BELEDİYESİ VE BAROMUZ İŞBİRLİĞİNDE ISPARTA BELEDİYESİ HALI SARAYI DÜĞÜN SALONUNDA DÜZENLENEN BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.DERYA AKMAN'IN SUNUMU İLE TÜKETİCİ HAKLARI KONULU SEMİNERİMİZE  BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ VE ISPARTA HALKININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.