HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA SEMİNERLERİMİZİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
13-04-2018

13.04.2018 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA ISPARTA BELEDİYESİ VE BAROMUZ İŞBİRLİĞİNDE ISPARTA BELEDİYESİ HALI SARAYI DÜĞÜN SALONUNDA DÜZENLENEN ISPARTA BAROSU KADIN HAKLARI KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ’NİN SUNUMU İLE BOŞANMA NEDENLERİ VE SONUÇLARI KONULU SEMİNERİMİZE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYŞE NUR AKBAY, AV.FATİH SEMİZ, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ VE ISPARTA HALKININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ