HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA SEMİNERLERİMİZİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
13-04-2018

13.04.2018 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA ISPARTA BELEDİYESİ VE BAROMUZ İŞBİRLİĞİNDE ISPARTA BELEDİYESİ HALI SARAYI DÜĞÜN SALONUNDA DÜZENLENEN ISPARTA BAROSU KADIN HAKLARI KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ’NİN SUNUMU İLE BOŞANMA NEDENLERİ VE SONUÇLARI KONULU SEMİNERİMİZE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYŞE NUR AKBAY, AV.FATİH SEMİZ, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ VE ISPARTA HALKININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI