HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA SEMİNERLERİMİZİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
13-04-2018

13.04.2018 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA ISPARTA BELEDİYESİ VE BAROMUZ İŞBİRLİĞİNDE ISPARTA BELEDİYESİ HALI SARAYI DÜĞÜN SALONUNDA DÜZENLENEN ISPARTA BAROSU KADIN HAKLARI KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ’NİN SUNUMU İLE BOŞANMA NEDENLERİ VE SONUÇLARI KONULU SEMİNERİMİZE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYŞE NUR AKBAY, AV.FATİH SEMİZ, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ VE ISPARTA HALKININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI