HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA SEMİNERLERİMİZİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
13-04-2018

13.04.2018 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ HUKUK OKUR YAZARLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA ISPARTA BELEDİYESİ VE BAROMUZ İŞBİRLİĞİNDE ISPARTA BELEDİYESİ HALI SARAYI DÜĞÜN SALONUNDA DÜZENLENEN ISPARTA BAROSU KADIN HAKLARI KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ’NİN SUNUMU İLE BOŞANMA NEDENLERİ VE SONUÇLARI KONULU SEMİNERİMİZE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYŞE NUR AKBAY, AV.FATİH SEMİZ, BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ VE ISPARTA HALKININ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ