Ramazan Furkan Er Avukat katibi

Eposta Adresi : furkanner.fe@gmail.com
Telefon : 05396447275
Meslek : Avukat katibi
Açıklama : İcra takibi konusunda çok iyiyim. Dosyanın açılışından kapanana kadar tüm işlerini biliyorum. Adalet meslek ve meslekyüksekokulu mezunuyum . Çok iyi f klavye kullanabiliyorum. Ayrıca Borçlunun hiç ödeme durumu yoksa dosyasından tahsilat yapabilmek için pasif taşınmazlara yönelerek tahsil etmeye çalışıyorum. Bunun haricinde aracına yakalama koyduğumuz araçlar için de adreslere giderek aracı yakalatma sağlayabilirim.
16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI