özgül aktaş sekreter

Eposta Adresi : ozgul-lum@hotmail.com
Telefon : 05522538729
Meslek : sekreter
Açıklama : A.ö.L okuyorum 13 yaşımda çalışma hayatıma başladım Sağlık ocağında 2 yıl Danışman olarak çalıştım Fotoğrafçıda iş bulana kadar geçici 8 ay yardımcı eleman olarak çalıştım Muhasebeci yanında 2 yıl sekreter olarak çalıştım Diş Muayenehanesinde ( DİŞ HEKİMİ ) yanında SEKRETER VE ASİSTAN olarak 8 yıl çalıştım Avukatlık Bürosunda SEKRETER olarak 6 yıl çalıştım Çalışmayı çok seviyorum hayırlı olması dileğimle ve duamla inşallah iş arıyorum en kısa sürede bulurum
16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI