İLİMİZE YENİ ATANAN ISPARTA VALİSİ SAYIN ÖMER SEYMENOĞLU'NA MAKAMINDA ZİYARET
14-11-2018

14.11.2018 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Av.Abdullah Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber, Av.Aybala İbişoğlu, Av.Recep Çelik Av. Ali Burak Yıldız ve Av.Rabia Yumak, Isparta Barosu TBB Delegemiz Av.Tahir Alan’ın katılımı ile İlimize yeni atanan Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diler saygılar sunarız.

Isparta Baro Başkanlığı

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI