İLİMİZE YENİ ATANAN ISPARTA VALİSİ SAYIN ÖMER SEYMENOĞLU'NA MAKAMINDA ZİYARET
14-11-2018

14.11.2018 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya, Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Av.Abdullah Çelik, Av.Salih Kocagöz, Av.Ömer Berber, Av.Aybala İbişoğlu, Av.Recep Çelik Av. Ali Burak Yıldız ve Av.Rabia Yumak, Isparta Barosu TBB Delegemiz Av.Tahir Alan’ın katılımı ile İlimize yeni atanan Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diler saygılar sunarız.

Isparta Baro Başkanlığı

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI