İLK YARDIM BİLGİLERİ FARKINDALIK EĞİTİMİ KONULU SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
29-12-2017

29.12.2017 Tarihinde İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi konulu seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda İlk Yardım Eğitmeni Halim Yaşamış'ın sunumu ile Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Sevinç Düz,Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

19-04-2018 - 08:45:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN AHMET BAHA ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

14-04-2018 - 13:07:57

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.MEHMET METİN VE AV.EMİNE METİN’İN ÇOCUKLARI RAHATSIZLANMIŞTIR.ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ