İLK YARDIM BİLGİLERİ FARKINDALIK EĞİTİMİ KONULU SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
29-12-2017

29.12.2017 Tarihinde İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi konulu seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda İlk Yardım Eğitmeni Halim Yaşamış'ın sunumu ile Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Sevinç Düz,Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.