İLK YARDIM BİLGİLERİ FARKINDALIK EĞİTİMİ KONULU SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
29-12-2017

29.12.2017 Tarihinde İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi konulu seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda İlk Yardım Eğitmeni Halim Yaşamış'ın sunumu ile Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Sevinç Düz,Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

21-01-2018 - 13:29:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.EMİNE YAŞAR BİLİR ÖZDEMİR'İN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.