İLK YARDIM BİLGİLERİ FARKINDALIK EĞİTİMİ KONULU SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
29-12-2017

29.12.2017 Tarihinde İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi konulu seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda İlk Yardım Eğitmeni Halim Yaşamış'ın sunumu ile Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ünsal Çankaya, Av.Sevinç Düz,Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ