ISPARTA ADALET MESLEK LİSESİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİLER.
05-04-2019

5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Isparta Adalet Meslek Lisesi Öğretmeni meslektaşımız Av.Hüseyin Bıçaklı, Adalet Meslek Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı, Baro Başkan yardımcımız Av.Fatih Semiz'in katılımı İle Isparta Barosu Hizmet Binamızda ziyaret ettiler. Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya Konferans salonumuzda öğrencilere Avukatlık mesleği hakkında bilgiler verdi. Baromuza nazik ziyaretlerinden dolayı Isparta Adalet Meslek Lisesi Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

16-09-2019 - 13:13:39

MESLEKTASIMIZ AV.BILGENUR GODE EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MEHMET BILGIC'E BASVURMALARI RICA OLUNUR.

16-09-2019 - 13:12:23

MESLEKTASLARIMIZ AV.AHMET ALI UNAL ILE AV.HAVVA GOZDE PISKEN EVLENMISTIR. OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILERIZ. HEDIYE YAPMAK ISTEYEN MESLEKTASLARIMIZIN AV.MUHAMMED ALI KAYA'YA BASVURMALARI RICA OLUNUR.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI