ISPARTA ADALET MESLEK LİSESİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİLER.
05-04-2019

5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Isparta Adalet Meslek Lisesi Öğretmeni meslektaşımız Av.Hüseyin Bıçaklı, Adalet Meslek Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı, Baro Başkan yardımcımız Av.Fatih Semiz'in katılımı İle Isparta Barosu Hizmet Binamızda ziyaret ettiler. Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya Konferans salonumuzda öğrencilere Avukatlık mesleği hakkında bilgiler verdi. Baromuza nazik ziyaretlerinden dolayı Isparta Adalet Meslek Lisesi Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI