ISPARTA ADALET MESLEK LİSESİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİLER.
05-04-2019

5 Nisan Avukatlar Günü Münasebetiyle Isparta Adalet Meslek Lisesi Öğretmeni meslektaşımız Av.Hüseyin Bıçaklı, Adalet Meslek Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı, Baro Başkan yardımcımız Av.Fatih Semiz'in katılımı İle Isparta Barosu Hizmet Binamızda ziyaret ettiler. Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya Konferans salonumuzda öğrencilere Avukatlık mesleği hakkında bilgiler verdi. Baromuza nazik ziyaretlerinden dolayı Isparta Adalet Meslek Lisesi Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

16-04-2019 - 12:11:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET GÜNGÖR'ÜN  MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

27-03-2019 - 17:32:48

MESLEKTAŞIMIZ AV.ABDÜLKADİR TEKİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE, CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI