ISPARTA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İL-İLÇE TEŞKİLATI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
26-01-2019

26.01.2019 tarihinde Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti Isparta İl Başkanı Av.Osman Zabun, Ak Parti Isparta İl ve İlçe Yönetimi; Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Ali Burak Yıldız, Av.Arzu Elma Benli, önceki dönem Yönetim Kurulu üyemiz Av.Salih Kocagöz Baro üyesi meslektaşlarımız Av.Mehmet Ali Ertuğrul, Av.Hamidullah Armağan, Av.Ahmet Yasir Pirimoğlu'nun katılımı ile baromuzu ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.

06-08-2019 - 14:49:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN ANJİO OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI