ISPARTA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İL-İLÇE TEŞKİLATI BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
26-01-2019

26.01.2019 tarihinde Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti Isparta İl Başkanı Av.Osman Zabun, Ak Parti Isparta İl ve İlçe Yönetimi; Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Saymanımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Ali Burak Yıldız, Av.Arzu Elma Benli, önceki dönem Yönetim Kurulu üyemiz Av.Salih Kocagöz Baro üyesi meslektaşlarımız Av.Mehmet Ali Ertuğrul, Av.Hamidullah Armağan, Av.Ahmet Yasir Pirimoğlu'nun katılımı ile baromuzu ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI