Isparta Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Baromuzu Ziyaret Etti
05-03-2015

05.03.2015 Tarihinde Isparta Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Haydar Kemal Kurt Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu'nu Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadir Erdem Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz  Av.Cengiz Kayhan, Av.Ali Osman Altunbaşak ve Av.Salih Kocagöz'ün Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Arz Olunur.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ