Isparta Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Baromuzu Ziyaret Etti
05-03-2015
1933

05.03.2015 Tarihinde Isparta Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Haydar Kemal Kurt Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu'nu Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadir Erdem Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz  Av.Cengiz Kayhan, Av.Ali Osman Altunbaşak ve Av.Salih Kocagöz'ün Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Arz Olunur.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI