Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Baromuzu Ziyaret Etti
27-05-2015

27.05.2015 Tarihinde Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve ekibi Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Salih Kocagöz, Av.Egemen Tanyıldız, Av.Cengiz Kayhan ve Baro Üyesi meslektaşımız Av.Hatice Seher Sağdıç'ın katılımı ile makamında ziyaret etmişlerdir.

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.