Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Baromuzu Ziyaret Etti
27-05-2015
1955

27.05.2015 Tarihinde Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve ekibi Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Salih Kocagöz, Av.Egemen Tanyıldız, Av.Cengiz Kayhan ve Baro Üyesi meslektaşımız Av.Hatice Seher Sağdıç'ın katılımı ile makamında ziyaret etmişlerdir.

15-01-2020 - 10:19:03

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.AYSU ALKAÇ VE AV.ŞEREF ALKAÇ'IN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

06-01-2020 - 13:27:47

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.ALİ İHSAN KUNDAKÇI'NIN DEĞERLİ EŞİ, REYHAN KUNDAKÇI HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU