ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-01-2018

04.01.2018 TARİHİNDE ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
ARABULUCULUK DERNEĞİ BAŞKANI
AV.ÜLKEM BAŞ'A ARABULUCULUK EĞİTİMİ  KONUSUNDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI BARO BAŞKANLIĞI OLARAK KENDİSİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ. 01.01.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ZORUNLU ARABULUCULUĞUN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ NEDENİ İLE ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ...

25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.