ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-01-2018

04.01.2018 TARİHİNDE ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
ARABULUCULUK DERNEĞİ BAŞKANI
AV.ÜLKEM BAŞ'A ARABULUCULUK EĞİTİMİ  KONUSUNDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI BARO BAŞKANLIĞI OLARAK KENDİSİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ. 01.01.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ZORUNLU ARABULUCULUĞUN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ NEDENİ İLE ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ...

20-07-2018 - 22:27:16

MESLEKTAŞIMIZ AV.SERAP DEMİREKİN’İN DENİZ HAN ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

19-07-2018 - 20:24:48

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.EMİNE KAYA VE AV.MUHAMMET ALİ KAYA'NIN CEMRE İSMİNİ VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ