ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-01-2018

04.01.2018 TARİHİNDE ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
ARABULUCULUK DERNEĞİ BAŞKANI
AV.ÜLKEM BAŞ'A ARABULUCULUK EĞİTİMİ  KONUSUNDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI BARO BAŞKANLIĞI OLARAK KENDİSİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ. 01.01.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ZORUNLU ARABULUCULUĞUN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ NEDENİ İLE ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ...

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN