ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
04-01-2018

04.01.2018 TARİHİNDE ISPARTA ARABULUCULUK DERNEĞİ TOPLANTISI BARO HİZMET BİNASINDA ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
ARABULUCULUK DERNEĞİ BAŞKANI
AV.ÜLKEM BAŞ'A ARABULUCULUK EĞİTİMİ  KONUSUNDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI BARO BAŞKANLIĞI OLARAK KENDİSİNE BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU TARAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ. 01.01.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ZORUNLU ARABULUCULUĞUN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ NEDENİ İLE ARABULUCU MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ...

18-01-2018 - 12:47:43

MESLEKTAŞIMIZ AV.FÜSUN KÜLLÜ'NÜN ANNESİ VE AYNI ZAMANDA MESLEKTAŞIMIZ AV.BARTUĞ SAYIN'IN ANNEANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

12-01-2018 - 08:43:33

DİSİPLİN KURULU BAŞKANIMIZ AV.ÇETİN AKÖZ'ÜN EŞİ GÜLÇİN AKÖZ'ÜN DÜŞME SONUCUNDA VİCUDUNDA KIRIKLAR MEYDANA GELMİŞTİR, KENDİSİNE GEÇMİŞ OLSUN DER ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

29 EKİM VİDEOMUZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KAT MÜLKİYETİNDE ENGELLİ HAKLARI KONULU SEMİNER
MESLEKTAŞLAR ARASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN PERÇİNLENMESİ, VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARIMIZ VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ADINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.