ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
07-11-2018

07.11.2018 TARİHİNDE  ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO SAYMANIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.RABİA YUMAK'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA HEDİYELERİNİ TAKDİM EDEREK ISPARTA BAROSU 30. DÖNEM GENEL KURULUN HAYIRLI OLMASI TEMENNİLERİNDE BULUNARAK ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

18-10-2018 - 17:03:31

MESLEKTAŞIMIZ AV.SÜLEYMAN TUĞRUL DOĞAN'IN DEFNE ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.