ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
07-11-2018

07.11.2018 TARİHİNDE  ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI BATUHAN GÜLDİKEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO SAYMANIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.RABİA YUMAK'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA HEDİYELERİNİ TAKDİM EDEREK ISPARTA BAROSU 30. DÖNEM GENEL KURULUN HAYIRLI OLMASI TEMENNİLERİNDE BULUNARAK ZİYARET ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI