ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI MEVLÜT ÖZİL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
20-09-2019

20.09.2019 TARİHİNDE  ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI MEVLÜT ÖZİL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AYBALA İBİŞOĞLU'NUN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI