ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM MAZBATA TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
11-10-2018

11.10.2018 TARİHİNDE ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM MAZBATA TÖRENİMİZ ISPARTA İDARE MAHKEMESİNDE BULUNAN BARO ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİLDİ. BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU’NA MERKEZ İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANI SAYIN HAKİM GÜLNİŞAH ÇOKDİNÇ TARAFINDAN MAZBATA TESLİM EDİLDİ. TÖRENİMİZE ISPARTA C.BAŞSAVCIMIZ SAYIN MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ ISPARTA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANIMIZ SAYIN MİKAİL KILINÇ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ, BARO DİSİPLİN KURULU ÜYELERİMİZ, BARO DENETLEME KURULU ÜYELERİMİZ, ISPARTA BAROSU TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DELEGE ÜYELERİMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÖRENE KATILAN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER BARO KURULLARINA SEÇİLEN MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.