ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM MAZBATA TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
11-10-2018

11.10.2018 TARİHİNDE ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM MAZBATA TÖRENİMİZ ISPARTA İDARE MAHKEMESİNDE BULUNAN BARO ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİLDİ. BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU’NA MERKEZ İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANI SAYIN HAKİM GÜLNİŞAH ÇOKDİNÇ TARAFINDAN MAZBATA TESLİM EDİLDİ. TÖRENİMİZE ISPARTA C.BAŞSAVCIMIZ SAYIN MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ ISPARTA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANIMIZ SAYIN MİKAİL KILINÇ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ, BARO DİSİPLİN KURULU ÜYELERİMİZ, BARO DENETLEME KURULU ÜYELERİMİZ, ISPARTA BAROSU TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DELEGE ÜYELERİMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÖRENE KATILAN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER BARO KURULLARINA SEÇİLEN MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI