ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM MAZBATA TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
11-10-2018

11.10.2018 TARİHİNDE ISPARTA BAROSU 30.DÖNEM MAZBATA TÖRENİMİZ ISPARTA İDARE MAHKEMESİNDE BULUNAN BARO ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİLDİ. BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU’NA MERKEZ İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANI SAYIN HAKİM GÜLNİŞAH ÇOKDİNÇ TARAFINDAN MAZBATA TESLİM EDİLDİ. TÖRENİMİZE ISPARTA C.BAŞSAVCIMIZ SAYIN MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ ISPARTA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANIMIZ SAYIN MİKAİL KILINÇ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ, BARO DİSİPLİN KURULU ÜYELERİMİZ, BARO DENETLEME KURULU ÜYELERİMİZ, ISPARTA BAROSU TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DELEGE ÜYELERİMİZ VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÖRENE KATILAN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER BARO KURULLARINA SEÇİLEN MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLER ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN