ISPARTA BAROSU 30. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
01-10-2018

06 EKİM 2018 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 09:00'DA ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA BAROMUZUN 30. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İCRA EDİLECEKTİR.  06 EKİM 2018 TARİHİNDE KİMLİKLERİNİZLE BİRLİKTE TOPLANTIYA KATILMANIZ HUSUSUNDA HASSASİYET GÖSTERMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

MESLEKTAŞLARIMIZIN TOPLANTIYA KATILAMAMASI DURUMUNDA KANUN GEREĞİ PARA CEZASINA MARUZ KALMAMALARI AÇISINDAN GEÇERLİ MAZERETLERİNİ 06 EKİM 2018 TARİHİNDEN ÖNCE BAŞKANLIĞIMIZA BİLDİRİLMESİ HUSUSU BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN