ISPARTA BAROSU AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.
11-05-2019

Isparta Baro Başkanlığımızın Geleneksel İftar yemeği 10.05.2019 tarihinde Tempo Parkta düzenlendi. Büyük bir katılım ile gerçekleşen iftar yemeğimize Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Isparta C.Başsavcısı sayın Mustafa Kemal Çokdinç, Isparta İdare Mahkemesi Başkanı sayın Mikail Kılınç, Isparta İl Jandarma Komutanı sayın Mustafa Özduran, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Ramazan Bayramına ve gelecek Ramazanlara hep beraber ulaşmayı umut eder, iftarımıza katılan tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunarız.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI