21-06-2019

21.06.2019 TARİHİNDE ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA 2018-2019 ISPARTA BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ KAPANIŞ PROGRAMIMIZ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ- STAJ EĞİTİM MERKEZİ SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ  AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ, AV.AHMET KÖKMEN EĞİTMEN AVUKATLARIMIZIN VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI