21-06-2019

21.06.2019 TARİHİNDE ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA 2018-2019 ISPARTA BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ KAPANIŞ PROGRAMIMIZ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ- STAJ EĞİTİM MERKEZİ SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ  AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ, AV.AHMET KÖKMEN EĞİTMEN AVUKATLARIMIZIN VE AV.STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI