ISPARTA BAROSU KADIN KOMİSYONU BAŞKAN VE ÜYELERİ ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DR.ÖĞR.ÜYESİ AHMET YILDIRIM'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
07-03-2019

07.03.2019 TARİHİNDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANIMIZ AV.ARZU ELMA BENLİ,  KOMİSYON ÜYELERİ, AV.EMİNE ŞAHİN, AV.AYSEL ARTAN, AV.DURDU BETÜL AYDEMİR VE AV.AYSU ALKAÇ ISPARTA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN DR. ÖĞR.ÜYESİ AHMET YILDIRIM'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI