07-03-2018

07.03.2018 TARİHİNDE ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ, AV.AYŞE NUR AKBAY VE BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.DERYA AKMAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KADIN SIĞINMA EVİ MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ