07-03-2018

07.03.2018 TARİHİNDE ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ, AV.AYŞE NUR AKBAY VE BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.DERYA AKMAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KADIN SIĞINMA EVİ MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI