ISPARTA BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ISPARTA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI MİKAİL KILIÇ’IN SUNUMU İLE İDARE HUKUKU MEVZUATI KONULU EĞİTİM SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
29-04-2019

29.04.2019 tarihinde Isparta Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Mikail Kılıç’ın sunumu ile  İdare Hukuku Mevzuatı konulu eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, önceki dönem Baro Başkanlarımızdan TBB Delegemiz Av.Erol Berber, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz,  Baro yönetim kurulu üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli ve Av.Ahmet Kökmen, Baro üyesi meslektaşlarımız ve Avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Eğitim seminerimizin sonunda Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz tarafından Isparta İdare Mahkemesi Başkanı sayın Mikail Kılıç'a Plaket ve önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından ise hediye takdim edildi. Seminerimize katılan tüm katılımcılara şükranlarımızı sunarız.

06-08-2019 - 14:49:41

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN ZABUN ANJİO OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI