Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltı Gerçekleştirildi.
16-03-2015

15.03.2015 Tarihinde Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltıya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Staj Eğitim Merkezi Hocalarımızın Katılımı İle Gerçekleştirilmiştir.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.