Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltı Gerçekleştirildi.
16-03-2015

15.03.2015 Tarihinde Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltıya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Staj Eğitim Merkezi Hocalarımızın Katılımı İle Gerçekleştirilmiştir.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI