Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltı Gerçekleştirildi.
16-03-2015

15.03.2015 Tarihinde Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltıya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Staj Eğitim Merkezi Hocalarımızın Katılımı İle Gerçekleştirilmiştir.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI