Isparta Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç'e ziyaret
09-02-2015

09.02.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ayfer Eseryel, Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Salih Kocagöz ve Av.Ömer Berber Adliye Sarayı Önündeki Adliye Otoparkı İle İlgili Olarak Meslektaşlarımızdan Gelen Talepleri İletmek Üzere Isparta Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç'i Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Ziyaret Neticesinde Avukat Otoparkından Avukat Kimlik Kartı İle Geçiş Sağlanacaktır. Meslektaşlarımıza Hayırlı Ve Uğurlu Olmasını Dileriz.

20-05-2019 - 14:19:45

MESLEKTAŞIMIZ; AV.ORHAN ERDAL'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

20-05-2019 - 14:17:08

MESLEKTAŞIMIZ AV.HASAN HÜSEYİN UMUTLU'NUN  ALPTUĞ ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI