ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEK MİMAR YUSUF ZİYA GÜNAYDIN BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
06-02-2019

06.02.2019 tarihinde Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Sayın Yusuf Ziya Günaydın, Isparta MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsel Taştekin, Isparta MHP Belediye Meclis üyeleri, MHP İl ve İlçe Teşkilatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Genel Sekreterimiz- MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Av.Ömer Berber, Baro üyesi meslektaşımız Av.M.Yıldırım Görgülü'nün katılımı ile baromuzu ziyaret ettiler. 19.01.2019 tarihinde gerçekleştirilen Isparta Barosu Olağanüstü Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak tebriklerini ilettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI