Isparta C.Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ve Isparta İl Jandarma Komutanı J.Alb.Mustafa Özdurhan Baro Başkanlığımızı Ziyaret Ettiler.
05-04-2018

05.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Günü münasebeti ile Isparta C.Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç , Isparta İl Jandarma Komutanı J.Alb.Mustafa Özdurhan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya ,Av.Derya Akman,  Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı'nın katılımı ile makamında ziyaret ettiler.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI