Isparta C.Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ve Isparta İl Jandarma Komutanı J.Alb.Mustafa Özdurhan Baro Başkanlığımızı Ziyaret Ettiler.
05-04-2018

05.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Günü münasebeti ile Isparta C.Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç , Isparta İl Jandarma Komutanı J.Alb.Mustafa Özdurhan Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Fatih Semiz, Av.Ünsal Çankaya ,Av.Derya Akman,  Baro üyesi meslektaşımız Av.Nihan Kundakçı'nın katılımı ile makamında ziyaret ettiler.

15-07-2018 - 11:43:46

MESLEK BÜYÜĞÜMÜZ  AV.ALİ GÜNGÖR ÇAKMAKÇI VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE ALLAH'TAN RAHMET, CAMİAMIZA, KEDERLİ AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. CENAZESİ YARIN (16.07.2018) ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN MİMAR SİNAN CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR.

13-07-2018 - 08:42:27

BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.FATİH SEMİZ AMELİYAT OLMUŞTUR. KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

BASINDA BAROMUZ; SEÇİMDE AVUKATLAR İŞ BAŞINDA
5 NİSAN 2018 AVUKATLAR HAFTASI PROGRAMI