ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA AKBULUT BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
12-11-2019

12.11.2019 Tarihinde Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Akbulut Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı,  Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Ali Burak Yıldız, Av.Arzu Elma Benli ve Av.Ahmet Kökmen'in  katılımı ile makamında ziyaret etti. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU
ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU