ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ , ISPARTA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI SAYIN MİKAİL KILIÇ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
15-11-2018

15.11.2018 Tarihinde Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç , Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu  Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız'ın katılımı ile makamında Isparta Barosu 30. Dönem Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

20-02-2019 - 16:15:07

YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞIMIZ AV.LÜTFİ AYDOĞMUŞ'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

18-02-2019 - 12:27:46

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.İSMAİL ERCAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET CAMİAMIZA, SEVENLERİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI