ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ , ISPARTA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI SAYIN MİKAİL KILIÇ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.
15-11-2018

15.11.2018 Tarihinde Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç , Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılıç Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu  Baro Genel Sekreterimiz Av.Ünsal Çankaya ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız'ın katılımı ile makamında Isparta Barosu 30. Dönem Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

30-10-2018 - 13:42:30

MESLEKTAŞIMIZ AV.AHMET ALİ ÜNAL BURUN AMELİYATI OLMUŞTUR. ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.