ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA; TAYİNİ BAŞKA İLE ÇIKAN HÂKİM VE SAVCILARIMIZA DÜZENLENEN VEDA YEMEĞİNE KATILIM SAĞLANDI.
21-06-2019

ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA;  TAYİNİ BAŞKA İLE ÇIKAN ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCISI SN. MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ, ISPARTA ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SN.HACI MUSTAFA YAZICI VE HAKİM - SAVCILARIMIZA 20.06.2019 TARİHİNDE GÖKÇAY MESİRELİĞİNDE BULUNAN ADA KAFE'DE DÜZENLENEN VEDA YEMEĞİNE BAROMUZ ADINA BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER, YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AHMET KÖKMEN,  ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANIMIZ –TBB DELEGEMİZ AV.EROL BERBER VE BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE İLİMİZDEN TAYİNLERİ NEDENİ İLE AYRILAN HAKİM VE SAVCILARIMIZA PLAKETLERİ BİZZAT TAKDİM EDİLDİ.  ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCISI SN. MUSTAFA KEMAL ÇOKDİNÇ, ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SN. HACI MUSTAFA YAZICI, HAKİM VE SAVCILARIMIZA İLİMİZDE VERMİŞ OLDUKLARI HİZMETLERİNDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNAR,  YENİ GÖREV YERLERİNİN HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ.

19-11-2019 - 13:26:34

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZÜLAL BÜKER'İN  ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK VİDEOSU
ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI