Isparta Defterdar Vekili Esin Ertürk ve Müdürleri Baromuzu Ziyaret Ettiler
24-02-2015

24.02.2015 Tarihinde Isparta Defterdar Vekili Esin Ertürk, K.Kapı Vergi Dairesi Müdürü Laika Yıkılmaz, Davraz Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu, Gelir Müdür Vekili B.Münir Şahiner, Gelir Uzmanları Cihan Orhan, Filiz Kayabaşı ve Serkan Kurnaz Vergi Haftası Nedeni İle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel'in Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir.Arz Olunur.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN