Isparta Defterdar Vekili Esin Ertürk ve Müdürleri Baromuzu Ziyaret Ettiler
24-02-2015

24.02.2015 Tarihinde Isparta Defterdar Vekili Esin Ertürk, K.Kapı Vergi Dairesi Müdürü Laika Yıkılmaz, Davraz Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu, Gelir Müdür Vekili B.Münir Şahiner, Gelir Uzmanları Cihan Orhan, Filiz Kayabaşı ve Serkan Kurnaz Vergi Haftası Nedeni İle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel'in Katılımı İle Makamında Ziyaret Etmişlerdir.Arz Olunur.

10-08-2018 - 16:11:18

MESLEKTAŞIMIZ AV.OSMAN YILMAZ' IN  DEFNE ADINI VERDİKLERİ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

07-08-2018 - 09:00:24

MESLEKTAŞIMIZ AV.MERİH ÜNAL'IN GİRAY ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ
AV.GÜNGÖR ÇAKMAKÇI CENAZE TÖRENİ