Isparta Defterdarı Nazım Kaya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.
01-03-2018

01.03.2018 Tarihinde Isparta Defterdarı Nazım Kaya Davraz Vergi Dairesi Müdürü  Laika Yıkılmaz, K.Kapı Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu, Gelir Müd. Vekili Erol Kantar K.Kapı Vergi Dairesi Müd. Yard. Zeynep Güven, Muh. Müd. Suzan Açıkgöz Vergi Haftası Nedeni İle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu  Makamında Ziyaret Etmişlerdir.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ