Isparta Defterdarı Nazım Kaya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.
01-03-2018

01.03.2018 Tarihinde Isparta Defterdarı Nazım Kaya Davraz Vergi Dairesi Müdürü  Laika Yıkılmaz, K.Kapı Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu, Gelir Müd. Vekili Erol Kantar K.Kapı Vergi Dairesi Müd. Yard. Zeynep Güven, Muh. Müd. Suzan Açıkgöz Vergi Haftası Nedeni İle Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu  Makamında Ziyaret Etmişlerdir.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI