Isparta Defterdarı Nazım Kaya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu ziyaret etti.
06-04-2018

06.04.2018 Tarihinde 5 Nisan Avukatlar Haftası münasabeti ile Isparta Defterdarı Nazım Kaya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdemin'in katılımı ile ziyarette bulunmuşlardır.

03-09-2018 - 12:07:18

SENİRKENT İLÇESİ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.HAVVA NUR ÇAYLAK EVLENMİŞTİR. KENDİSİNE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ETHEM DURMUŞ’A BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

29-08-2018 - 09:08:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.OKAN KORKMAZ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ. HEDİYE YAPMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN AV.ERCAN ÇİMENKAYA'YA BAŞVURMALARI RİCA OLUNUR.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
TÜRKİYE'NİN LİDER KADINLAR PROJESİ