Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Isparta İl Eylem Planı Hedef 2 Kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çalışanlarına Seminer Verildi.
25-12-2018

24.12.2018 Tarihinde Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Isparta İl Eylem Planı Hedef 2 Kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanlarına Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli tarafından Eğitim Semineri verildi.Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Av.Ünsal Çankaya Başkan Vekili
25-12-2018 - 09:52:10

BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER'İN MİRAY ADINI VERDİKLERİ KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

21-11-2018 - 09:46:07

MESLEKTAŞLARIMIZ AV.GÜLSÜM & AV.RIDVAN ÖNEL'İN MUHAMMED MERT ADINI VERDİKLERİ ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞLARIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.