Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Isparta İl Eylem Planı Hedef 2 Kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çalışanlarına Seminer Verildi.
25-12-2018

24.12.2018 Tarihinde Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Isparta İl Eylem Planı Hedef 2 Kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanlarına Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli tarafından Eğitim Semineri verildi.Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

23-06-2019 - 21:30:07

MESLEKTAŞIMIZ; AV.İBRAHİM ETHEM GÜRSEL'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

14-06-2019 - 09:06:36

MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKBAŞ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI