Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Isparta İl Eylem Planı Hedef 2 Kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çalışanlarına Seminer Verildi.
25-12-2018

24.12.2018 Tarihinde Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Isparta İl Eylem Planı Hedef 2 Kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanlarına Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Arzu Elma Benli tarafından Eğitim Semineri verildi.Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

08-03-2019 - 08:52:59

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.GAMZE BUDAK'IN ANNESİ, MESLEKTAŞIMIZ AV.M.FİKRET BUDAK'IN KAYINVALİDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

28-02-2019 - 13:42:35

DEĞERLİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RAŞİT AKPINAR'IN EŞİ, GÜLSEREN AKPINAR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.RAŞİT AKPINAR OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. RUHU ŞAD OLSUN.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI