Isparta Denizbank Gülkent Şube Müdürü Aydil Sefa Aras'a Ziyaret
03-11-2017

03.11.2017 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Baro Başkan Yardımcımız Av.Bahadır Erdem Isparta Denizbank Gülkent Şube Müdürü Aydil Sefa Aras'ı makamında ziyaret etmişlerdir.

11-10-2018 - 14:55:46

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!! MESLEKTAŞIMIZ AV.GAMZE UZUNOVA'NIN BABASI DAHA ÖNCESİNDE ISPARTA İLİMİZDE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ HASAN UZUNOVA'NIN KAYINPEDERİ OLAN; ÖNCEKİ DÖNEM AĞIR CEZA REİSLERIMİZDEN, ADALET KOMİSYONU BAŞKANLARIMIZDAN ÜNAL MÜSLEHİDDİNOĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUSTUR. CENAZESİ YARIN SANDIKLI İLÇESİNDE ÖGLE NAMAZINA MUTEAKİP ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. AİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN.

03-10-2018 - 09:11:12

BASIMIZ SAĞ OLSUN; MESLEKTAŞIMIZ AV.HALİL ÇETİNLİ'NİN DEĞERLİ EŞİ, YURDAGÜL ÇETİNLİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR. BAŞTA MESLEK BÜYÜGÜMÜZ AV.HALİL ÇETİNLİ OLMAK ÜZERE TÜM CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN DER, ALLAH YERİNDE DİNLENDİRSİN DİYEREK SAYGILAR SUNARIZ.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN